اسید آلفا لینولنیک (ALA) رایج ترین اسید چرب امگا 3 در رژیم غذایی شما است. این بیشتر در غذاهای گیاهی یافت می شود.
برخی از مطالعات مشاهده ای رژیم غذایی غنی از ALA را با کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی مرتبط می کنند، در حالی که برخی دیگر افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات را نشان می دهند
ALA در بسیاری از غذاهای گیاهی از جمله کلم پیچ، اسفناج، خرفه، سویا، گردو و بسیاری از دانه ها مانند چیا، کتان و کنف یافت می شود. در برخی از چربی های حیوانی نیز وجود دارد.
برخی از روغن های دانه، مانند دانه کتان و روغن کلزا (کانولا) نیز حاوی مقدار زیادی ALA هستند.