گوشت بره، استرالیایی، وارداتی، تازه، ساق پا، خلال گوشت گچی، بدون استخوان، بدون چربی و چربی قابل جداسازی، به اندازه 1/8 اینچ چربی، خام

گوشت بره، استرالیایی، وارداتی، تازه، ساق پا، خلال گوشت گچی، بدون استخوان، بدون چربی و چربی قابل جداسازی، به اندازه 1/8 اینچ چربی، خام

23 نظر

گوشت بره، استرالیایی، وارداتی، تازه، ساق پا، خلال گوشت گچی، بدون استخوان، بدون چربی و چربی قابل جداسازی، به اندازه 1/8 اینچ چربی، خام کد 172582

گوشت بره، استرالیایی، وارداتی، تازه، ساق پا، خلال گوشت گچی، بدون استخوان، بدون چربی و چربی قابل جداسازی، به اندازه 1/8 اینچ چربی، خام کد 172582 از مجموعه غذاهای سنتی می باشد.
Lamb, Australian, imported, fresh, leg, sirloin chops, boneless, separable lean and fat, trimmed to 1/8" fat, raw
گوشت بره، استرالیایی، وارداتی، تازه، ساق پا، خلال گوشت گچی، بدون استخوان، بدون چربی و چربی قابل جداس
میزان:  
ماده
مقدار
واحد
انرژی
Energy derivation id: data points: 0 min: max:
870
کیلوژول
سلنیوم، Se
Selenium, Se derivation id: 54 data points: 0 min: max:
7.1
میکروگرم
کربوهیدرات، با تفاوت
Carbohydrate, by difference derivation id: 68 data points: 0 min: max:
0
گرم
پروتئین
Protein derivation id: 54 data points: 0 min: max:
18.33
گرم
خاکستر
Ash derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.86
گرم
آهن، آهن
Iron, Fe derivation id: 54 data points: 0 min: max:
1.75
میلی گرم
منیزیم، منیزیم
Magnesium, Mg derivation id: 54 data points: 0 min: max:
22
میلی گرم
فسفر، پ
Phosphorus, P derivation id: 54 data points: 0 min: max:
192
میلی گرم
سدیم، Na
Sodium, Na derivation id: 54 data points: 0 min: max:
59
میلی گرم
مس، مس
Copper, Cu derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.139
میلی گرم
منگنز، منگنز
Manganese, Mn derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.014
میلی گرم
تیامین
Thiamin derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.14
MG
ریبوفلاوین
Riboflavin derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.288
MG
ویتامین B-12
Vitamin B-12 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
2.72
UG
تریپتوفان
Tryptophan derivation id: data points: 0 min: max:
0.214
G
ترئونین
Threonine derivation id: data points: 0 min: max:
0.783
G
متیونین
Methionine derivation id: data points: 0 min: max:
0.469
G
فنیل آلانین
Phenylalanine derivation id: data points: 0 min: max:
0.745
G
تیروزین
Tyrosine derivation id: data points: 0 min: max:
0.616
G
آلانین
Alanine derivation id: data points: 0 min: max:
1.103
G
اسید گلوتامیک
Glutamic acid derivation id: data points: 0 min: max:
2.66
G
گلیسین
Glycine derivation id: data points: 0 min: max:
0.894
G
پرولین
Proline derivation id: data points: 0 min: max:
0.768
G
کلسترول
Cholesterol derivation id: 54 data points: 0 min: max:
66
میلی گرم
چربی اشباع شده
Fatty acids, total saturated derivation id: 47 data points: 0 min: max:
6.898
G
SFA 12:0
SFA 12:0 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.045
G
SFA 14:0
SFA 14:0 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.561
G
MUFA 14:1
MUFA 14:1 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.025
G
MUFA 16:1
MUFA 16:1 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.279
G
SFA 17:0
SFA 17:0 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.213
G
چربی
Total lipid (fat) derivation id: 54 data points: 0 min: max:
14.38
گرم
انرژی
Energy derivation id: 47 data points: 0 min: max:
208
کیلوکالری
اب
Water derivation id: 54 data points: 0 min: max:
66.86
گرم
کلسیم، کلسیم
Calcium, Ca derivation id: 54 data points: 0 min: max:
11
میلی گرم
پتاسیم، K
Potassium, K derivation id: 54 data points: 0 min: max:
308
میلی گرم
روی، روی
Zinc, Zn derivation id: 54 data points: 0 min: max:
3.21
میلی گرم
نیاسین
Niacin derivation id: 54 data points: 0 min: max:
4.996
MG
اسید پانتوتنیک
Pantothenic acid derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.49
MG
ویتامین B-6
Vitamin B-6 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.362
MG
ایزولوسین
Isoleucine derivation id: data points: 0 min: max:
0.886
G
لوسین
Leucine derivation id: data points: 0 min: max:
1.425
G
لیزین
Lysine derivation id: data points: 0 min: max:
1.619
G
سیستین
Cystine derivation id: data points: 0 min: max:
0.22
G
والین
Valine derivation id: data points: 0 min: max:
0.988
G
آرژنین
Arginine derivation id: data points: 0 min: max:
1.088
G
هیستیدین
Histidine derivation id: data points: 0 min: max:
0.581
G
آسپارتیک اسد
Aspartic acid derivation id: data points: 0 min: max:
1.613
G
سرین
Serine derivation id: data points: 0 min: max:
0.68
G
SFA 10:0
SFA 10:0 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.026
G
SFA 16:0
SFA 16:0 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
3.273
G
SFA 18:0
SFA 18:0 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
2.669
G
SFA 20:0
SFA 20:0 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.025
G
MUFA 18:1
MUFA 18:1 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
5.417
G
PUFA 18:2
PUFA 18:2 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.377
G
PUFA 18:3
PUFA 18:3 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.179
G
PUFA 20:4
PUFA 20:4 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.066
G
MUFA 20:1
MUFA 20:1 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.051
G
چربی غیر اشباع تک
Fatty acids, total monounsaturated derivation id: 47 data points: 0 min: max:
5.878
G
چربی چند غیر اشباع
Fatty acids, total polyunsaturated derivation id: 47 data points: 0 min: max:
0.649
G
SFA 15:0
SFA 15:0 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.085
G
دستور های تهیه این غذا
گوشت بره، استرالیایی، وارداتی، تازه، ساق پا، خلال گوشت گچی، بدون استخوان، بدون چربی و چربی قابل جداسازی، به اندازه 1/8 اینچ چربی، خام