سیر خام

23 نظر

سیر خام کد 1104647

سیر خام کد 1104647 از مجموعه پایه_غذایی می باشد

Garlic, raw

سیر، خام
میزان:  
ماده
مقدار
واحد
سلنیوم، Se
Selenium, Se derivation id: 1 data points: 6 min: 0 max: 24.3
9.8
میکروگرم
خاکستر
Ash derivation id: 1 data points: 6 min: 1.59 max: 1.9
1.71
گرم
پروتئین
Protein derivation id: 49 data points: min: 5.31 max: 7.94
6.62
گرم
اب
Water derivation id: 1 data points: 6 min: 59.1 max: 69
63.1
گرم
چربی
Total lipid (fat) derivation id: 1 data points: 6 min: 0.3 max: 0.5
0.38
گرم
انرژی
Energy derivation id: 49 data points: min: max:
597
کیلوژول
ویتامین C، اسید اسکوربیک کل
Vitamin C, total ascorbic acid derivation id: 1 data points: 6 min: 8.3 max: 12.6
10
MG
انرژی
Energy derivation id: 49 data points: min: max:
143
کیلوکالری
فیبر
Fiber, total dietary derivation id: 1 data points: 6 min: 2.3 max: 3.4
2.7
گرم
نیتروژن
Nitrogen derivation id: 1 data points: 6 min: 0.85 max: 1.27
1.06
گرم
کربوهیدرات، با تفاوت
Carbohydrate, by difference derivation id: 49 data points: min: max:
28.2
گرم
انرژی (عوامل خاص در آب)
Energy (Atwater Specific Factors) derivation id: 49 data points: min: max:
130
کیلوکالری
انرژی (عوامل عمومی در آب)
Energy (Atwater General Factors) derivation id: 1 data points: min: max:
143
کیلوکالری
پروتئین
Protein derivation id: data points: min: max:
6.62
گرم
چربی
Total lipid (fat) derivation id: data points: min: max:
0.38
گرم
کربوهیدرات، با تفاوت
Carbohydrate, by difference derivation id: data points: min: max:
28.2
گرم
انرژی
Energy derivation id: data points: min: max:
143
کیلوکالری
اب
Water derivation id: data points: min: max:
63.1
گرم
فیبر
Fiber, total dietary derivation id: data points: min: max:
2.7
گرم
سلنیوم، Se
Selenium, Se derivation id: data points: min: max:
9.8
میکروگرم
ویتامین C، اسید اسکوربیک کل
Vitamin C, total ascorbic acid derivation id: data points: min: max:
10
MG
دستور های تهیه این غذا
سیر خام