گوشت بره، استرالیایی، وارداتی، تازه، ساق پا، نیمه ساق پا، بدون چربی و چربی قابل تفکیک، به اندازه 1/8 اینچ چربی، پخته، بریان شده

گوشت بره، استرالیایی، وارداتی، تازه، ساق پا، نیمه ساق پا، بدون چربی و چربی قابل تفکیک، به اندازه 1/8 اینچ چربی، پخته، بریان شده

23 نظر

گوشت بره، استرالیایی، وارداتی، تازه، ساق پا، نیمه ساق پا، بدون چربی و چربی قابل تفکیک، به اندازه 1/8 اینچ چربی، پخته، بریان شده کد 172579

گوشت بره، استرالیایی، وارداتی، تازه، ساق پا، نیمه ساق پا، بدون چربی و چربی قابل تفکیک، به اندازه 1/8 اینچ چربی، پخته، بریان شده کد 172579 از مجموعه غذاهای سنتی می باشد.
Lamb, Australian, imported, fresh, leg, shank half, separable lean and fat, trimmed to 1/8" fat, cooked, roasted
گوشت بره، استرالیایی، وارداتی، تازه، ساق پا، نیمه ساق پا، بدون چربی و چربی قابل تفکیک، به اندازه 1/8
میزان:  
ماده
مقدار
واحد
انرژی
Energy derivation id: data points: 0 min: max:
967
کیلوژول
کربوهیدرات، با تفاوت
Carbohydrate, by difference derivation id: 68 data points: 0 min: max:
0
گرم
چربی
Total lipid (fat) derivation id: 54 data points: 0 min: max:
13.69
گرم
ویتامین B-6
Vitamin B-6 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.429
MG
ایزولوسین
Isoleucine derivation id: data points: 0 min: max:
1.22
G
لوسین
Leucine derivation id: data points: 0 min: max:
1.963
G
لیزین
Lysine derivation id: data points: 0 min: max:
2.23
G
سیستین
Cystine derivation id: data points: 0 min: max:
0.303
G
والین
Valine derivation id: data points: 0 min: max:
1.361
G
آرژنین
Arginine derivation id: data points: 0 min: max:
1.499
G
هیستیدین
Histidine derivation id: data points: 0 min: max:
0.8
G
آسپارتیک اسد
Aspartic acid derivation id: data points: 0 min: max:
2.222
G
سرین
Serine derivation id: data points: 0 min: max:
0.937
G
SFA 16:0
SFA 16:0 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
3.023
G
SFA 18:0
SFA 18:0 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
2.494
G
MUFA 18:1
MUFA 18:1 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
5.117
G
PUFA 18:2
PUFA 18:2 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.349
G
PUFA 18:3
PUFA 18:3 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.165
G
PUFA 20:4
PUFA 20:4 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.038
G
MUFA 20:1
MUFA 20:1 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.05
G
چربی غیر اشباع تک
Fatty acids, total monounsaturated derivation id: 47 data points: 0 min: max:
5.554
G
چربی چند غیر اشباع
Fatty acids, total polyunsaturated derivation id: 47 data points: 0 min: max:
0.563
G
SFA 15:0
SFA 15:0 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.078
G
انرژی
Energy derivation id: 47 data points: 0 min: max:
231
کیلوکالری
اب
Water derivation id: 54 data points: 0 min: max:
60.82
گرم
کلسیم، کلسیم
Calcium, Ca derivation id: 54 data points: 0 min: max:
10
میلی گرم
پتاسیم، K
Potassium, K derivation id: 54 data points: 0 min: max:
313
میلی گرم
روی، روی
Zinc, Zn derivation id: 54 data points: 0 min: max:
4.49
میلی گرم
سلنیوم، Se
Selenium, Se derivation id: 18 data points: 0 min: max:
10.6
میکروگرم
نیاسین
Niacin derivation id: 54 data points: 0 min: max:
5.418
MG
اسید پانتوتنیک
Pantothenic acid derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.926
MG
پروتئین
Protein derivation id: 54 data points: 0 min: max:
25.25
گرم
خاکستر
Ash derivation id: 54 data points: 0 min: max:
1.03
گرم
ویتامین B-12
Vitamin B-12 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
3.04
UG
تریپتوفان
Tryptophan derivation id: data points: 0 min: max:
0.295
G
ترئونین
Threonine derivation id: data points: 0 min: max:
1.079
G
متیونین
Methionine derivation id: data points: 0 min: max:
0.646
G
فنیل آلانین
Phenylalanine derivation id: data points: 0 min: max:
1.026
G
تیروزین
Tyrosine derivation id: data points: 0 min: max:
0.848
G
آلانین
Alanine derivation id: data points: 0 min: max:
1.519
G
اسید گلوتامیک
Glutamic acid derivation id: data points: 0 min: max:
3.664
G
گلیسین
Glycine derivation id: data points: 0 min: max:
1.232
G
پرولین
Proline derivation id: data points: 0 min: max:
1.058
G
کلسترول
Cholesterol derivation id: 54 data points: 0 min: max:
83
میلی گرم
چربی اشباع شده
Fatty acids, total saturated derivation id: 47 data points: 0 min: max:
6.341
G
SFA 12:0
SFA 12:0 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.036
G
SFA 14:0
SFA 14:0 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.503
G
MUFA 14:1
MUFA 14:1 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.025
G
MUFA 16:1
MUFA 16:1 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.256
G
SFA 17:0
SFA 17:0 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.207
G
آهن، آهن
Iron, Fe derivation id: 54 data points: 0 min: max:
2.01
میلی گرم
منیزیم، منیزیم
Magnesium, Mg derivation id: 54 data points: 0 min: max:
23
میلی گرم
فسفر، پ
Phosphorus, P derivation id: 54 data points: 0 min: max:
203
میلی گرم
سدیم، Na
Sodium, Na derivation id: 54 data points: 0 min: max:
67
میلی گرم
مس، مس
Copper, Cu derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.138
میلی گرم
منگنز، منگنز
Manganese, Mn derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.013
میلی گرم
تیامین
Thiamin derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.127
MG
ریبوفلاوین
Riboflavin derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.39
MG
دستور های تهیه این غذا
گوشت بره، استرالیایی، وارداتی، تازه، ساق پا، نیمه ساق پا، بدون چربی و چربی قابل تفکیک، به اندازه 1/8 اینچ چربی، پخته، بریان شده