گوشت بره، استرالیایی، وارداتی، تازه، ساق پا، نیم ساقه، فقط بدون چربی قابل جدا شدن، بریده شده به چربی 1/8 اینچ، پخته، بریان شده

گوشت بره، استرالیایی، وارداتی، تازه، ساق پا، نیم ساقه، فقط بدون چربی قابل جدا شدن، بریده شده به چربی 1/8 اینچ، پخته، بریان شده

23 نظر

گوشت بره، استرالیایی، وارداتی، تازه، ساق پا، نیم ساقه، فقط بدون چربی قابل جدا شدن، بریده شده به چربی 1/8 اینچ، پخته، بریان شده کد 174405

گوشت بره، استرالیایی، وارداتی، تازه، ساق پا، نیم ساقه، فقط بدون چربی قابل جدا شدن، بریده شده به چربی 1/8 اینچ، پخته، بریان شده کد 174405 از مجموعه غذاهای سنتی می باشد.
Lamb, Australian, imported, fresh, leg, shank half, separable lean only, trimmed to 1/8" fat, cooked, roasted
گوشت بره، استرالیایی، وارداتی، تازه، ساق پا، نیم ساقه، فقط بدون چربی قابل جدا شدن، بریده شده به چربی
میزان:  
ماده
مقدار
واحد
انرژی
Energy derivation id: data points: 0 min: max:
761
کیلوژول
چربی
Total lipid (fat) derivation id: 1 data points: 4 min: max:
7.27
گرم
کربوهیدرات، با تفاوت
Carbohydrate, by difference derivation id: 68 data points: 0 min: max:
0
گرم
انرژی
Energy derivation id: 47 data points: 0 min: max:
182
کیلوکالری
اب
Water derivation id: 1 data points: 4 min: max:
65.3
گرم
کلسیم، کلسیم
Calcium, Ca derivation id: 1 data points: 2 min: max:
8
میلی گرم
پتاسیم، K
Potassium, K derivation id: 1 data points: 2 min: max:
329
میلی گرم
روی، روی
Zinc, Zn derivation id: 1 data points: 2 min: max:
4.86
میلی گرم
سلنیوم، Se
Selenium, Se derivation id: 18 data points: 0 min: max:
11.5
میکروگرم
نیاسین
Niacin derivation id: 1 data points: 2 min: max:
5.725
MG
اسید پانتوتنیک
Pantothenic acid derivation id: 1 data points: 2 min: max:
0.99
MG
ویتامین B-6
Vitamin B-6 derivation id: 1 data points: 2 min: max:
0.46
MG
ایزولوسین
Isoleucine derivation id: data points: 0 min: max:
1.313
G
لوسین
Leucine derivation id: data points: 0 min: max:
2.113
G
لیزین
Lysine derivation id: data points: 0 min: max:
2.4
G
سیستین
Cystine derivation id: data points: 0 min: max:
0.326
G
والین
Valine derivation id: data points: 0 min: max:
1.465
G
آرژنین
Arginine derivation id: data points: 0 min: max:
1.613
G
هیستیدین
Histidine derivation id: data points: 0 min: max:
0.861
G
آسپارتیک اسد
Aspartic acid derivation id: data points: 0 min: max:
2.391
G
سرین
Serine derivation id: data points: 0 min: max:
1.009
G
SFA 16:0
SFA 16:0 derivation id: 1 data points: 2 min: max:
1.522
G
SFA 18:0
SFA 18:0 derivation id: 1 data points: 2 min: max:
1.052
G
MUFA 18:1
MUFA 18:1 derivation id: 1 data points: 2 min: max:
2.783
G
PUFA 18:2
PUFA 18:2 derivation id: 1 data points: 2 min: max:
0.207
G
PUFA 18:3
PUFA 18:3 derivation id: 1 data points: 2 min: max:
0.094
G
PUFA 20:4
PUFA 20:4 derivation id: 1 data points: 2 min: max:
0.034
G
MUFA 20:1
MUFA 20:1 derivation id: 1 data points: 2 min: max:
0.025
G
چربی غیر اشباع تک
Fatty acids, total monounsaturated derivation id: 1 data points: 2 min: max:
3.021
G
چربی چند غیر اشباع
Fatty acids, total polyunsaturated derivation id: 1 data points: 2 min: max:
0.348
G
SFA 15:0
SFA 15:0 derivation id: 1 data points: 2 min: max:
0.031
G
پروتئین
Protein derivation id: 1 data points: 4 min: max:
27.18
گرم
خاکستر
Ash derivation id: 1 data points: 4 min: max:
1.1
گرم
آهن، آهن
Iron, Fe derivation id: 1 data points: 2 min: max:
2.13
میلی گرم
منیزیم، منیزیم
Magnesium, Mg derivation id: 1 data points: 2 min: max:
25
میلی گرم
فسفر، پ
Phosphorus, P derivation id: 1 data points: 2 min: max:
213
میلی گرم
سدیم، Na
Sodium, Na derivation id: 1 data points: 2 min: max:
69
میلی گرم
مس، مس
Copper, Cu derivation id: 1 data points: 2 min: max:
0.147
میلی گرم
منگنز، منگنز
Manganese, Mn derivation id: 1 data points: 2 min: max:
0.014
میلی گرم
تیامین
Thiamin derivation id: 1 data points: 2 min: max:
0.135
MG
ریبوفلاوین
Riboflavin derivation id: 1 data points: 2 min: max:
0.42
MG
ویتامین B-12
Vitamin B-12 derivation id: 1 data points: 2 min: max:
3.19
UG
تریپتوفان
Tryptophan derivation id: data points: 0 min: max:
0.317
G
ترئونین
Threonine derivation id: data points: 0 min: max:
1.161
G
متیونین
Methionine derivation id: data points: 0 min: max:
0.696
G
فنیل آلانین
Phenylalanine derivation id: data points: 0 min: max:
1.104
G
تیروزین
Tyrosine derivation id: data points: 0 min: max:
0.913
G
آلانین
Alanine derivation id: data points: 0 min: max:
1.635
G
اسید گلوتامیک
Glutamic acid derivation id: data points: 0 min: max:
3.944
G
گلیسین
Glycine derivation id: data points: 0 min: max:
1.326
G
پرولین
Proline derivation id: data points: 0 min: max:
1.139
G
کلسترول
Cholesterol derivation id: 1 data points: 2 min: max:
83
میلی گرم
چربی اشباع شده
Fatty acids, total saturated derivation id: 1 data points: 2 min: max:
2.918
G
SFA 12:0
SFA 12:0 derivation id: 1 data points: 2 min: max:
0.013
G
SFA 14:0
SFA 14:0 derivation id: 1 data points: 2 min: max:
0.21
G
MUFA 14:1
MUFA 14:1 derivation id: 1 data points: 1 min: max:
0.013
G
MUFA 16:1
MUFA 16:1 derivation id: 1 data points: 2 min: max:
0.138
G
SFA 17:0
SFA 17:0 derivation id: 1 data points: 2 min: max:
0.091
G
دستور های تهیه این غذا
گوشت بره، استرالیایی، وارداتی، تازه، ساق پا، نیم ساقه، فقط بدون چربی قابل جدا شدن، بریده شده به چربی 1/8 اینچ، پخته، بریان شده