گوشت بره، استرالیایی، وارداتی، تازه، ساق پا، برش مرکزی، استخوانی، بدون چربی و چربی قابل جداسازی، بریده شده به چربی 1/8 اینچ، خام

گوشت بره، استرالیایی، وارداتی، تازه، ساق پا، برش مرکزی، استخوانی، بدون چربی و چربی قابل جداسازی، بریده شده به چربی 1/8 اینچ، خام

23 نظر

گوشت بره، استرالیایی، وارداتی، تازه، ساق پا، برش مرکزی، استخوانی، بدون چربی و چربی قابل جداسازی، بریده شده به چربی 1/8 اینچ، خام کد 174410

گوشت بره، استرالیایی، وارداتی، تازه، ساق پا، برش مرکزی، استخوانی، بدون چربی و چربی قابل جداسازی، بریده شده به چربی 1/8 اینچ، خام کد 174410 از مجموعه غذاهای سنتی می باشد.
Lamb, Australian, imported, fresh, leg, center slice, bone-in, separable lean and fat, trimmed to 1/8" fat, raw
گوشت بره، استرالیایی، وارداتی، تازه، ساق پا، برش مرکزی، استخوانی، بدون چربی و چربی قابل جداسازی، بری
میزان:  
ماده
مقدار
واحد
انرژی
Energy derivation id: data points: 0 min: max:
816
کیلوژول
کربوهیدرات، با تفاوت
Carbohydrate, by difference derivation id: 68 data points: 0 min: max:
0
گرم
سلنیوم، Se
Selenium, Se derivation id: 54 data points: 0 min: max:
7.4
میکروگرم
پروتئین
Protein derivation id: 54 data points: 0 min: max:
19.17
گرم
خاکستر
Ash derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.98
گرم
آهن، آهن
Iron, Fe derivation id: 54 data points: 0 min: max:
1.81
میلی گرم
منیزیم، منیزیم
Magnesium, Mg derivation id: 54 data points: 0 min: max:
23
میلی گرم
فسفر، پ
Phosphorus, P derivation id: 54 data points: 0 min: max:
199
میلی گرم
سدیم، Na
Sodium, Na derivation id: 54 data points: 0 min: max:
61
میلی گرم
مس، مس
Copper, Cu derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.144
میلی گرم
منگنز، منگنز
Manganese, Mn derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.015
میلی گرم
تیامین
Thiamin derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.145
MG
ریبوفلاوین
Riboflavin derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.298
MG
ویتامین B-12
Vitamin B-12 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
2.81
UG
تریپتوفان
Tryptophan derivation id: data points: 0 min: max:
0.224
G
ترئونین
Threonine derivation id: data points: 0 min: max:
0.819
G
متیونین
Methionine derivation id: data points: 0 min: max:
0.491
G
فنیل آلانین
Phenylalanine derivation id: data points: 0 min: max:
0.779
G
تیروزین
Tyrosine derivation id: data points: 0 min: max:
0.644
G
آلانین
Alanine derivation id: data points: 0 min: max:
1.153
G
اسید گلوتامیک
Glutamic acid derivation id: data points: 0 min: max:
2.781
G
گلیسین
Glycine derivation id: data points: 0 min: max:
0.935
G
پرولین
Proline derivation id: data points: 0 min: max:
0.803
G
کلسترول
Cholesterol derivation id: 54 data points: 0 min: max:
65
میلی گرم
چربی اشباع شده
Fatty acids, total saturated derivation id: 47 data points: 0 min: max:
5.813
G
SFA 12:0
SFA 12:0 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.037
G
SFA 14:0
SFA 14:0 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.466
G
MUFA 14:1
MUFA 14:1 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.022
G
MUFA 16:1
MUFA 16:1 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.244
G
SFA 17:0
SFA 17:0 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.175
G
انرژی
Energy derivation id: 47 data points: 0 min: max:
195
کیلوکالری
اب
Water derivation id: 54 data points: 0 min: max:
68.46
گرم
کلسیم، کلسیم
Calcium, Ca derivation id: 54 data points: 0 min: max:
10
میلی گرم
پتاسیم، K
Potassium, K derivation id: 54 data points: 0 min: max:
318
میلی گرم
روی، روی
Zinc, Zn derivation id: 54 data points: 0 min: max:
3.32
میلی گرم
چربی
Total lipid (fat) derivation id: 54 data points: 0 min: max:
12.56
گرم
نیاسین
Niacin derivation id: 54 data points: 0 min: max:
5.167
MG
اسید پانتوتنیک
Pantothenic acid derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.502
MG
ویتامین B-6
Vitamin B-6 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.375
MG
ایزولوسین
Isoleucine derivation id: data points: 0 min: max:
0.926
G
لوسین
Leucine derivation id: data points: 0 min: max:
1.49
G
لیزین
Lysine derivation id: data points: 0 min: max:
1.693
G
سیستین
Cystine derivation id: data points: 0 min: max:
0.23
G
والین
Valine derivation id: data points: 0 min: max:
1.033
G
آرژنین
Arginine derivation id: data points: 0 min: max:
1.138
G
هیستیدین
Histidine derivation id: data points: 0 min: max:
0.607
G
آسپارتیک اسد
Aspartic acid derivation id: data points: 0 min: max:
1.687
G
سرین
Serine derivation id: data points: 0 min: max:
0.711
G
SFA 10:0
SFA 10:0 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.022
G
SFA 16:0
SFA 16:0 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
2.81
G
SFA 18:0
SFA 18:0 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
2.212
G
SFA 20:0
SFA 20:0 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.021
G
MUFA 18:1
MUFA 18:1 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
4.744
G
PUFA 18:2
PUFA 18:2 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.342
G
PUFA 18:3
PUFA 18:3 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.162
G
PUFA 20:4
PUFA 20:4 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.063
G
MUFA 20:1
MUFA 20:1 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.044
G
چربی غیر اشباع تک
Fatty acids, total monounsaturated derivation id: 47 data points: 0 min: max:
5.146
G
چربی چند غیر اشباع
Fatty acids, total polyunsaturated derivation id: 47 data points: 0 min: max:
0.591
G
SFA 15:0
SFA 15:0 derivation id: 54 data points: 0 min: max:
0.069
G
دستور های تهیه این غذا
گوشت بره، استرالیایی، وارداتی، تازه، ساق پا، برش مرکزی، استخوانی، بدون چربی و چربی قابل جداسازی، بریده شده به چربی 1/8 اینچ، خام